dinsdag 5 augustus 2014

Turquoise nagellak van Yes love

Super lang geleden dat ik iets gepost heb, had het even heel erg druk met school. Maaar na een lange tijd wil ik weer meer gaan plaatsen en ook door een stuk betere mobiel zodat ik wat meer tussen de bedrijven door berichten kan plaatsen, hoop ik weer meer tijd te hebben om te posten.

Ik kom net terug van vakantie uit frankrijk en heb natuurlijk veel makeup en beauty artikelen gekocht daar.
Zo ook deze turquoise nagellak van Yes Love.

Mijn mening:
Ik vindt het een mooie budget nagellak.
Het is een super mooie kleur en de lak blijft heel erg lang zitten, de nagellak bleef er 1 week opzitten zonder lakschade. Het enige nadeel aan de nagellak is dat het niet het mooiste resultaat geeft als je er 1 laagje lak op doet. Twee lagen lak geeft je nagels het mooiste resultaat. Maar bij 1 laagje ziet het er ook best mooi uit hoor voor een goedkopere nagellak (;

De nagellak is dat ik weet jammer genoeg niet in de nederlandse winkels verkrijgbaar maar je ziet ze best vaak op braderie├źn en markten. Ook zijn ze verkrijgbaar op de yeslove-shop.nl en op ebay. En in het buitenland worden ze veel verkocht. Dit is kleur G8-6 maar kleur W1-H2351 is precies dezelfde lak. Je betaald ongeveer tussen de 1 en de 2 euro voor de lakjes van Yes love.

Ik vindt deze nagellak zeker een aanrader.

Foto's:

Foto 1: het flesje
Foto 2: de gellakte nagels met 2 laagjes
Foto 3: de nagellak na 2 weken.

1 opmerking: